Om oss

Sealteam AS

SealTeam AS (tidligere Huhnseal AS) ble etablert i 1998, vårt kontor og lager er på Algarheim, 5 kilometer øst for Jessheim. Vi har samlet over 60 års erfaring med tetninger og tetningsrelaterte produkter.

Gjennom årenes løp har vi knyttet til oss mange gode underleverandører, og i dag fungerer vi som det norske salgskontoret til følgende bedrifter Vulcan Engeneering LtdFlowtrendAegir Marine og
Sealmatic India Pvt Ltd.

Kjernevirksomheten til SealTeam AS er reservedeler og nye løsninger innen tetningsrelaterte produkter for alt av pumper, røreverk, varmevekslere og ventiler for næringsmiddelindustrien.

Vi utvikler og skreddersyr løsninger for krevende applikasjoner innen de fleste industrier, hovedtyngden på slike prosjekter har vært rettet mot olje og gass. I løpet av de senere årene har vi også fått forespørsel fra annen type industri. Spesielt med tanke på produksjonsutstyr som roterer i sammenheng med høyt trykk og temperatur.

I løpet av de siste årene har vi fått økte forespørsler fra næringsmiddelindustrien og dette har resultert i at vi har blitt en god leverandør av reservedeler innen tetningsrelatert utstyr. Vi kan nå tilby komplette rep. sett til  det meste av pumper, ventiler, rørverk, separatorer og platevarmevekslere.

SealTeam AS leverer også mekaniske tetninger for alle typer pumper, kjølekompressorer og miksere. Omfattende lagerhold sikrer hurtig levering. De fleste tetninger kan leveres i løpet av 48 timer.

I tillegg til mekaniske tetninger er vi også leverandører av fjæraktiverte teflontetninger og metalltetninger i form av O-ringer og C-ringer. Samt O-ringer i spesialmaterialer som Neopren, Aflas, Kalrez etc.

Våre ansatte