Service

Vi kan tilby service til følgende bransjer:

Serviceoppdrag vi kan ta på oss for næringsmiddelindustrien er overhaling av tetninger. Dette gjelder gjerne større tetninger som sitter på prosessutstyr fra for eksempel Alfa Laval®, APV®, Tetrapak® med fler.

Vi kan tilby overhalingskitt til de fleste kjente platevarmevekslere, her har også kunde mulighet til å sende veksleren til oss for overhaling og trykktesting.

AEGIR-Marine er et rendyrket serviceselskap uavhengig av de store OEM-ene. AEGIR-Marine har teknikere med lang erfaring med høyt kompetansenivå innen skips fremdriftsmaskineri. Det være seg propellakslinger, overhaling av bauthrustere, vedlikehold av CPP-er, oppdatering av kontrollsystemer, service og vedlikehold av stabilisatorer og modifisering av propellblader. AEGIR-Marine utfører service på alt utenom hovedmotor og gir.

AEGIR-Marine sitt motto er:

Ikke lov mer enn du kan holde, og lever mer enn du lovet.

 
 • Vi tilbyr renovering av platevarmevekslere. Enten «on site» eller ved å sende platepakken eller hele veksleren til oss.

  Ved renovering blir platene/veksleren syrevasket, pakninger blir byttet så trykk- og lekasjetestet. For så å bli returnert til kunde, er det bare plater blir de returnert i samme rekkefølge som mottatt.

  Kontakt oss i god tid før varmevekslerne skal renoveres, så forenkles planlegging og gjennomføring av vedlikeholdet.

 • Serviceverkstedet vårt har mulighet til  å overhale, leppe opp, vedlikeholde brukte tetninger fra de fleste fabrikat.

  Dette kan ofte være mer lønnsomt enn å kjøpe nye tetninger når de er slitt. Er overhaling av tetning 60 % av nypris, anbefaler vi dette fremfor å kjøpe ny. Vi tar ofte inn tetninger for vurdering, for å se om dette er lønnsomt eller ikke.

 • Vi tilbyr skreddersydde kurs innen emnet mekaniske akseltetninger og elastomerer. Her tar vi for oss oppbyning-, håndtering- av mekaniske aksletetninger. Materialkvalitet og bruksområde for de forskjellige materialene, samt elastomer

  Vi kan gjennomføre dette hos våre kunder, i våre kontorlokaler på Algarheim eller ute hos en av våre produsenter.

  Ta kontakt hvis bedriften deres kunne tenke seg et kurs.